Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

The Fresh, cea mai proaspătă petrecere de Mărţişor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii The Fresh, cea mai proaspătă petrecere de Mărţişor Share The Fresh, cea mai proaspătă petrecere de Mărţişor


Petreceri la care mergi să asculţi muzică electronică sunt multe. Ele au rolul de a-ţi rafina gustul. De restul se ocupă cei mai tari orgnizatori de evenimente. Cu un show ce îmbină unele dintre cele mai interesante sunete ale industriei de clubing, cei de la The Fresh au plăcerea de a vă invita la o nouă noapte magică în compania sonoră a lui Wax Tailor, ambasadorii desăvârșiți ai hip hop-ului cinematic francez și Waldeck, o legendă vie a swing-ului contemporan, cu un sound eclectic și șarmant, două apariții fermecătoare full live band.

Iubitorii muzicii house sunt aşteptaţi la **Arenele Romane** pe 1 Martie începând cu orele **22:00** la un eveniment ce va fi completat elegant de Dragoș Rusu și Ufe.

**Wax Tailor**, conducător abil al trip-hop-ului franțuzesc și al hip-hop-ului cinematic, acesta a fost pe bună dreptate proclamat în cei câțiva ani de la debut drept unul dintre ambasadorii de preț al scenei internaționale franțuzești.Un artist independent prin excelență, sub toate fațetele sale magice, Wax Tailor își încântă constant admiratorii cu stilul său muzical inconfundabil.

La fel de comfortabili pe marile scene ale unor festivale cât sunt și prin asocierea cu o orchestră simfonică, **reputația scenică** a grupului este de necontestat.

După mai bine de **400 de concerte** în 50 de țări și ultimul turneu complet epuizat, Wax Tailor revine cu un nou album conceptual, anunțat oficial drept unul din evenimentele muzicale ale anului 2012.

Fabula multicoloră a ultimului sau album conceptual, “Dusty Rainbow From The Dark” ne conduce pe cărările nebănuite ale trip-hop-ului psihedelic si baroc, o poveste muzicală inspirată de lumea fermecătoare a copiilor, o alegorie șarmantă a puterii evadării în fantastic prin muzică.

Alături de aceştia vor va fi, după o lungă pauză, producătorul vienez Waldeck care își face întoarcerea magistrală cu noul album, **“Ballroom Stories”**, așadar uitați resursele recreative, părăsiți canapeaua și învârtiți-vă elegant pe ringul polișat al unui bal dansant din anii ’20, pentru că în acest peisaj fabulos ne invită personal Waldeck.

Swing-ul întâlnește Tango-ul într-un cocktail dumnezeiesc cu promisiunea eternă a unei vieți înmiresmate ca fumul greu al trabucului cubanez de lux.

Track-ul debutant **“Make My Day”** evocă perioada tumultoasă în care Al Capone își construia averea în jurul contrabandei cu alcool, prin performanța excelentă a solistei **Joy Malcom**, un track luxos pe care Mercedes Benz îl utilizează în campania TV în centrul căreia se află campionul mondial, Alonso.

**Preţul biletelor** este de 35 lei – în avans prin comandă pe www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro și www.blt.ro si la toate punctele de vanzare autorizate. Dacă nu reuşiţi să le luaţi din timp aflaţi că la intrare ele costă 50 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută