Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Side Effects

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Side Effects Share Side Effects


Au trecut și premiile Oscar – felicitări câștigătorilor, succes pe viitor perdanților – , în sfârșit s-au terminat și filmele lungi, unele plicticoase, majoritatea artistice, care au fost anul acesta înscrise în cursa pentru marile premii ale Academiei de Film Americane. Ce vreau să subliniez acum este că mi-a fost chiar dor printre atâtea filme serioase, biografice, sau pur și simplu dramatice, să văd un thriller ca la carte. Iar adevărul este că în ultimii ani nimeni nu livrează un conținut bun într-un ambalaj superb.

Nimeni cu excepția lui Steven Soderbergh (Haywire, Contagion, Ocean’s Eleven, Twelve, Thirteen). Dacă vă mai aduceți aminte de Contagion e bine. Dacă recunoașteți că v-a plăcut și că ați fost lipiți de scaune până la finalul filmului, e și mai bine. Înseamnă că veți fi încântați de ceea ce vi se pregătește. Side Effects este în primul rând un film învăluit în mister. Nimeni – de la castul impresionat al peliculei (Rooney Mara, Jude Law, Channing Tatum, Catherine ZetaJones), până la critica care a văzut fimlul – nu a divulgat vreun secret legat de poveste.

Așadar, nimeni nu știe cu exactitate ce surpize ne rezervă scenariul acestei producții soderbergiene, însă cu toții suntem curioși. Ceea ce vă pot spune însă despre Side Effects e că nu vă veți plictisi nici măcar un minut pe parcursul celor aproape două ore de răsturnări de situație și întâlmplări neșteptate.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută