Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Salate Panini

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salate Panini Share Salate Panini


Acum că primăvara a sosit, avem pentru voi o propunere foarte sănătoasă. Ce ziceți să renunțați măcar o dată pe zi la mâncărurile grele, speficice sezonului rece, și să vă orientați spre ceva mai lejer, precum o salată sănătoasă și gustoasă sau o supă cremă ușoară? Noi ne-am propus ca în următoarea perioadă să încercăm fiecare din sortimentele de salale disponibile în meniul cochetului restaurant Salate Panini, situat în Piața Cipariu la numărul 11, amenajat în stilul trattoriilor italiene. Și credeți-ne pe cuvând, nu sunt puține!

Printr-un meniu aparte, bazat în proporție de 75% pe salate, Salate Panini s-a impus rapid în rândul preferințelor consumatorilor de mâncăruri lejere, promovând totodată un stil de viață sănătos. De la salate vegetariene, cu pește și fructe de mare sau cu carne, la restaurantul Salate Panini aveți la dispoziție o mulțime de sortimente de salate și Panini, ideale pentru o masă de prânz sau o cină lejere. Fie că doriți să serviți masa în incinta restaurantului, la birou sau acasă, datorită serviciului de catering pe care Salate Panini vi-l pune la dispoziție aveți posibilitatea de a savura zilnic cele mai inedite și sănătoase preparate culinare.

În plus, meniul zilei (o supă cremă și o salată delicioasă) la doar 18 lei este disponibil în timpul săptămânii între orele 13.00 – 15.00 și se poate servi fie în incinta restaurantului, fie se poate comanda la birou / acasă etc. Trebuie doar să consultați meniul disponibil pe site și să plasați o comandă, telefonică sau via e-mail, iar în cel mai scurt timp preparatele comandate vor ajunge la dumneavoastră.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută