Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

MyTiket şi-a relansat site-ul

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii MyTiket şi-a relansat site-ul Share MyTiket şi-a relansat site-ul


MyTicket.ro, **primul serviciu online de ticketing** din Romania, relansează platforma prin care consumatorii de muzică, şi nu numai, îşi pot achiziţiona bilete la cele mai mari evenimente! Cu o interfata nouă, mult mai accesibilăă şi prietenoasă, MyTicket.ro vine în ajutorul clienţilor, făcând o serie de schimbări atât în procesul de plasare a comenzilor, cât şi în cel de plată a biletelor.

În urmă cu doar câteva zile, MyTicket.ro a relansat oficial platforma online prin care utilizatorii îşi pot cumpăra mult mai uşor bilete la concerte, evenimente culturale sau gale şi meciuri sportive. Indiferent dacă are deja un cont de utilizator activ, fiecare posibil compărător se poate conecta la platforma Myticket direct prin profilul Facebook, pentru realizarea comenzii fiind necesari doar **caţiva paşi simpli**: selectarea evenimentului şi a numărului de bilete dorite, alegerea modalităţii de plată şi ca ultim pas rămânând indicarea adresei de livrare.

În ceea ce priveşte modalităţile de plată, acestea sunt şi mai simple, utilizatorii având la dispoziţie mai multe opţiuni, începând de la **plata ramburs**, până la plata cu cardul – integral sau în rate.

Odată cu această schimbare, MyTicket.ro a introdus în cadrul serviciilor oferite clienţilor săi şi posibilitatea de achiziţionare a unui **voucher online**, venind asadar in ajutorul utilizatorilor nehotărâţi care doresc să ofere un cadou fără să dea greş. Marele avantaj oferit de acest voucher este faptul că **acesta nu expiră niciodată**, valoarea sa putând fi utilizată până la epuizarea completă. **Suma minimă** ce poate fi încărcată pe voucher este de 50 de lei.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută