Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Mulanruj Dining Room, primul dinner theatre din România!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mulanruj Dining Room, primul dinner theatre din România! Share Mulanruj Dining Room, primul dinner theatre din România!


Bucureştiul a fost mereu iubit de străini pentru asemănările lui cu capitala francezilor. Mai neîncăpător ca niciodată, **Micul Paris** continuă să ne surprindă prin vitalitatea şi prospeţimea de care se bucură Centrul Vechi. Aleile de poveste care au inspirat atâţia îndrăgostiţi să îşi împărtăşească sentimentele ne conduc astăzi către un nou capitol cu iz parizian.

Mulanruj este **primul dinner theatre din România**. Proprietarii barului Bordello din Centrul Vechi l-au deschis la finalul săptămânii trecute după modelul localului Moulin Rouge din Paris. Un spaţiu de distracţie şi de răsfăţ culinar, localul de cabaret îţi oferă o eleganţă aparte. Aflat la masă poţi să serveşti unele dintre cele mai sofisticate preparate, însă asta nu e tot ce are acest local de oferit. Componenta de distracţie este formată dint-un mix de entertainment greu de egalat: cabaret, burlesque, magie, teatru, echilibristică, acrobaţie sau dresaj de animale.

De la muzică la servire, de la scena impresionantă la platourile cu mâncare făcute de apreciatului **Executive Chef Ryan Dyum**, care are o experienta de peste 15 ani în domeniu, totul este gândit pentru a-ţi satisface un vis dat de filmele franţuzeşti cu bucătari mofturoşi.

Dacă îţi astupi urechile, ai impresia că brusc ai ajuns în mijlocul Parisului. Pentru cei care doar au admirat moara de vânt ce se tot învârtea ispititor, dar nu au apucat să guste ca turişti din preparatele pariziene, au acum ocazia de a se bucura de un festin pe cinste în Centrul Vechi al Bucureştiului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută