Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Japanese cuisine la Restaurantul Tokyo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Japanese cuisine la Restaurantul Tokyo Share Japanese cuisine la Restaurantul Tokyo


Unul din cele mai cunoscute restaurante cu specific japonez din oraș, restaurantul Tokyo, membru al AJSA – All Japan Sushi Association, și-a câștigat de-a lungul a zece ani de la înființare, renumele de cel mai bun restaurant japonez din oraș, pe de-o parte datorită varietății peparatelor culinare delicioase și în același timp sănătoase, pe de altă parte datorită unor servicii ireproșabile.

Situat pe strada Gheorghe Marinescu, restaurantul japonez Tokyo este unul din puținele restaurante care pune preț pe arta culinară japoneză, trasmisă din generație în generație, unele din tainele bucătăriei tradiționale japoneze fiind cunoscute doar de către bucătari japonezi, aceștia fiind singurii în măsură să prepare ceva autentic, să cunoască exact gustul și calitatea preparatelor care au la bază rețetele originale.

Dacă sunteți la prima experiență culinară japoneză vă recomandăm preparate mai cuminți, tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a vă obișnui treptat cu aromele și gusturile atât de difertite de tot ce ați mâncat până acm. Chasumen (tăieței în supă cu carne de porc sau pui fiartă și ou fiert) și Yaki-Bifun (tăieței din orez prăjit cu carne de pui și legume) sunt mâncăruri plăcute la gust, potrivite atât pentru iubitorii bucătăriei japoneze cât și pentru cei încă neinițiați.

Cunoscătorii se pot delecta cu o largă varietate de preparate, printre care Sahimi Mori Juo (somon, caracatiță, biban, crevete, macrou), Maki Sushi (mix special Maki, vegetarian sau nu), Sushi Set (supă, salată, orez), Sushi Selection (Edomae, Utage, Edomae), Sushi Roll, Sushi Variety (Unaghi cu țipar prăjit, Ebi – creveți, somon picant, Ika – calamar, Tako – caracatiță etc) sau deserturile japoneze precum Sakura Mochi sau Tempura Banane. De luni până duminică, între orele 11.00 – 23.00 puteți să vă comandați acasă sau la birou mâncarea preferată, transportul fiind gratuit la o comandă de peste 35 lei!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută