Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Am văzut: Parker

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am văzut: Parker Share Am văzut: Parker


**Parker** este un film de acţiune şi este acel gen de film ce vrei să îl vezi în weekend. Plin de **forţă, cruzime** şi **scene violente**, filmul a meritat aşteptarea celor ce iubesc filmele clasice de tip **thriller**.

Parker este antieroul creat de romancierul şi scenaristul **Donald. E. Westlake** şi a debutat în **1962**, în romanul poliţist **Vânătorul**. Aici povestea este cea clasică a unui hoţ profesionist nemilos care operează după un cod riguros impus de el însuşi.

Parker este **hoţ experimentat**, cu un cod de etică foarte clar stabilit: nu fură de la oameni care nu îşi permit luxul şi nu îi răneşte pe cei care nu merită. La ultimul jaf, echipa lui îl trădează furându-i toate lucrurile de valoare şi lasându-l aproape mort în pustietate. **Hotărât** să se răzbune, îi urmăreşte până în **Palm Beach**, unde aceştia plănuiesc să dea cea mai mare lovitură de care s-a auzit vreodata.

**Rolul principal** este ocupat de **Jason Statham**, iar acest film i s-a potrivit ca o mănuşă. Actorul a păstrat acelaşi stil a **eroului de acţiune**, dar acum a fost supus mai multor scene de luptă şi cascadorii în film, dar a şi interpretat cu succes acest personaj fascinant.

Personajul feminin ce a surprins cu adevărat este **Jennifer Lopez** care a reuşit să demonstreze că poate juca şi într-un film atipic stilului ei. Personajul interpretat de frumoasa actriţă este **Leslie**,o femeie la 40 de ani, agent imobiliar. Nu este o divă, ci o femeie adevărată ce întâmpină multe probleme financiare.

**Leslie** îl întâlneşte pe **Parker** când vine în Palm Beach prefăcându-se că e un **texan bogat** cu afaceri petroliere care caută o casă pe insulă. Îşi pune speranţele în el, la început crezând că e clientul care îi va aduce un comision mare, apoi dorind să fie cavalerul pe cal alb care o va salva de viaţa pe care o duce. **Relaţia** celor doi este una **complicată**, dar realistă. Nu este veşnica poveste în care se îndrăgostesc şi fug împreună.

**Statham** e un actor cu abilităţi fizice vaste şi e capabil de a crea momente de acţiune explozivă. Acesta şi-a făcut singur **cascadoriile** pentru a da **autenticitate** si realism filmului. Pentru el este o pasiune de nestăpânit.

Din distribuţia filmului mai fac parte **Michael Chiklis, Wendell Pierce** şi **Nick Nolte**, iar regia îi aparţine lui **Taylor Hackford**.

**Recomand** să mergeţi la acest film, mai ales dacă vă este dor de un nou film cu Jason Statham. Combinaţia dintre el şi Jennifer Lopez este **incendiară**. Nu este un film permis copiilor sub **15 ani**, datorită scenelor explicite de violenţă, dar merită văzut de cei mari.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută