Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Trooper şi Iris la Arenele Romane

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Trooper şi Iris la Arenele Romane Share Trooper şi Iris la Arenele Romane


La Arenele Romane pe 5 aprilie va fi pusă în scenă cea mai grandioasă producţie semnată de Trooper. Pe lângă muzică pe cinste, showul va fi completat cu efecte pirotehnice şi elemente de ordin vizual ce vor conferi spectacolului o anvergură aparte.

Concertul de la Arenele Romane va însemna o punte între generaţii: membrii **„Naţionalei de Rock a României”**, aşa cum au fost supranumiţi Iris, vor avea rolul de invitat special în showul celei mai apreciate formaţii rock a momentului: Trooper.

Iată şi o dezvăluire, făcută de Coiot, solistul Trooper: „ne propunem să atingem apogeul când pe scenă vor fi prezente ambele grupuri, pentru interpretarea unei piese, din repertoriul Iris”.

Showul din 5 aprilie va fi şi o întoarcere la rădăcini pentru membrii Trooper, ei alegând să aducă un tribut formaţiei Iron Maiden, care i-a influenţat decisiv în cariera muzicală. Tot Coiotul a anunţat şi următoarele: „Am stabilit să împărţim setlistul în două.

Vom cânta o oră de piese Iron Maiden şi o oră de piese Trooper. Vom trece prin mai multe albume Iron Maiden pe care le iubim – “Iron Maiden”, “Piece Of Mind”, “Powerslave”, “Somewhere In Time”, “Seventh Son Of The Seventh Son”, “Fear Of The Dark” sau “Brave New World”. La capitolul Trooper, vom parcurge toată discografia. Ne-am gandit chiar să cântăm nişte piese extrem de rar auzite pe scenă. O să fie o experienţă unică.”

Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce oferă prietenilor formaţiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg această variantă vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper şi vor primi CD-ul digipack Trooper I şi afişul concertului.

**Preţul unui bilet** VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costă 15 lei. Bilete sunt disponibile în toată reţeaua Biletto. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută