Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Ne jucăm puțin?

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Ne jucăm puțin? Share Ne jucăm puțin?


Cine a spus că jocurile sunt doar pentru cei mici? Într-un fel, e nevoie de o anumită stare de spirit pentru a intra în lumea colorată a jocurilor de societate. Însă, odată depășit pragul dintre real și imaginație, te trezești într-un univers unde orice este posibil.

Kiddo Cafe a construit un astfel de univers într-o casă de demult, pe strada Lascăr Catargi, nr. 50. Iedera care îmbracă zidurile frumos sculptate, curtea pavată și ușile albe și înalte, te invită în lumea zâmbetelor și a voiei bune.

Jocurile copilăriei tale așteaptă să le redescoperi și te poți cufunda în bătălii imaginare împreună cu prietenii tăi.
Partea frumoasă este că la Kiddo ai impresia că ești în sufrageria de acasă, iar singura ta grijă este să te simți bine. Raftul cu jocuri te îmbie să încerci altceva de fiecare dată când poposești pe aici, iar strategiile din Catan sau cuvintele din Dixit pot fi secretul unei după-amieze plăcute cu prietenii. Dacă ești pasionat de cuvinte, alege să joci Scrabble sau provoacă o adevărată polemică și dă startul unei partide de Whist. Lista jocurilor nu se oprește aici și te invit să descoperi chiar tu magia de la Kiddo.

Unde mai pui că prăjiturelele cu fulgi de ciocolată și ceaiul aromat fac deliciul oricărei întâlniri cu prietenii.

Vino la Kiddo Cafe și alege-ți jocul preferat. Trezește copilul din tine și bucură-te de clipe minunate alături de oameni dragi.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută