Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Cullberg Ballet oferă rezidenţă artiştilor români

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cullberg Ballet oferă rezidenţă artiştilor români Share Cullberg Ballet oferă rezidenţă artiştilor români


În cadrul proiectului Jardin d’Europe, Cullberg Ballet, în colaborare cu Teaterförening Umeå, Vilhelmina Folkets hus şi Ricklundgården, oferă 2 rezidenţe artistice în perioada 6 – 26 mai 2013. Artiştii vor petrece câte o săptămână în rezidenţă în fiecare dintre cele **trei locaţii**.

Aplicaţile doritorilor trebuie să includă o descriere a proiectului, planul proiectului, CV şi o scrisoare de motivaţie.
Acolo unde este posibil, se vor include DVD-uri sau link-uri către lucrări anterioare. Data limită de trimitere a aplicaţilor este 6 martie şi se vor trimite pe adresa coordination@4culture.ro.

Cullberg Ballet acoperă următoarele cheltuieli: cheltuieli de deplasare ( în Europa) şi transport local în Suedia. De asemenea aceştia acordă cazare şi o diurnă de **40 de euro**. Aplicatiile se trimit pe adresa coordination@4culture.ro pana la data de 6 martie 2013. Mai multe informaţii: www.4culture.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută