Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Burn anunţă noi mentori

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Burn anunţă noi mentori Share Burn anunţă noi mentori


În urmă cu câteva săptămâni, burn studios anunța lansarea ediției din 2013 a **burn studios Residency**, oferind DJ-ilor aspiranți din România și din lume șansa de a-și împlini visurile, etalându-și talentul și petrecându-și întreaga vară în unele din cele mai fierbinți destinații de clubbing din Ibiza.

Astăzi, burn studios revine cu încă o surpriză, anunțând, cu mai puțin de o lună înainte de data limită pentru primirea înscrierilor, că nimeni alții decât **Fatboy Slim** și Joe Goddard de la Hot Chip se vor alătura lui Steve Lawler, Solomun și Maceo Plex la bootcamp-ul din acest an. Fiecare dintre acești mentori va lucra cu finaliștii și îi va ajuta, încuraja și ghida, în așa fel încât să fie pregătiți pentru următorul pas: **o rezidență pe toată durata verii în Ibiza**.

Mii de persoane din întreaga lume s-au înscris deja, toți sperând la o șansă de a duce mixurile lor la un alt nivel, odată cu rezidențele în **destinații iconice** precum Café Mambo și Sankeys din Ibiza. Mixurile încărcate deja arată un nivel crescut de talent, oferind competiției de anul acesta un start incredibil de bun.

**burn studios Residency** oferă o experiență unică participanților. În urma evenimentului local de mix-off, din România va fi selectat un singur DJ care, alături de alți 17 concurenți din alte țări, își va continua călătoria în Ibiza. El va participa la **International Music Summit (IMS)** – cel mai mare eveniment de muzică dance din lume, ce are loc în fiecare an în Ibiza – petrecându-și timpul cu cele mai mari nume din industrie și luând parte la workshop-uri și cursuri susținute de unii dintre cei mai importanți și **faimoși ambasadori** ai industriei de Electronic Dance Music.

Prin urmare, dacă nu ați aplicat încă, este timpul să o faceți! Înscrierea în prima fază a proiectului este foarte simplă: trebuie să accesați linkul de înscriere şi să trimiteți un mix de maxim 20 minute, care să includă cel puţin o piesă din Beatport’s Top 100. Termenul limită pentru înscrieri este 18 martie 2013.

Ediţia locală a DJ Residency de anul trecut a fost câştigată de către Posh (aka Dan Vlad din Galaţi), care a fost prezent atât la Ibiza, la International Music Summit, cât şi la Bootcamp. Timp de 6 zile, Posh şi-a şlefuit abilităţile sub îndrumarea unor legende ale muzicii ca Sasha, 2manydjs, Luciano sau Jamie Jones.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.