Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Semnal M vin la Hard Rock

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Semnal M vin la Hard Rock Share Semnal M vin la Hard Rock


Semnal M a dobândit statutul de veritabilă legenda a rockului transilvan şi concertează în premieră, pe scena din **Hard Rock Cafe**, pe **15 martie**. Din programul serii nu vor lipsi slagăre ce au încântat generaţii întregi: **“La fereastra ta,”** **“Spune-mi cine eşti,” “O roată de foc”** sau **“Poveşti la gura sobei”** vor putea fi ascultate live.

La începutul **anilor ‘80** Semnal M a adus în muzica autohtonă un suflu proaspăt, un sound deosebit şi o atitudine electrizantă. Chiar în perioada de început trupa şi-a înscris în portofoliu o performanţă notabilă: piesa **“Moara”** a ajuns până pe **locul 4** în topul **BBC** pentru Europa de Est, fapt ce a fost semnalat şi de către **Radio Europa Liberă**.

**Semnal M** este un reper în peisajul rockului autohton şi una din cele mai îndrăgite trupe din Transilvania. Recent, trupa a aniversat **35 de ani de carieră**, iar portofoliul lor include peste 10 materiale discografice.

**Biletele** pentru concertul trupei Semnal M sunt disponibile în toată reţeaua **Biletoo**. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor, Cinema Patria şi în Hard Rock Cafe şi [online](www.Biletoo.ro)

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută