Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Quvenzhané Wallis va interpreta rolul principal în Annie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Quvenzhané Wallis va interpreta rolul principal în Annie Share Quvenzhané Wallis va interpreta rolul principal în Annie


**Quvenzhané Wallis** este cea mai tânără actriţă nominalizată la premiul **Oscar** pentru cel mai bun rol principal feminin şi va interpreta rolul principal în filmul **”Annie”**. Filmul **”Annie”** este adaptarea pentru marele ecran a celebrei **piese de teatru** care spune povestea unei fetiţe dintr-un orfelinat. Quvenzhané Wallis va fi prima actriţă afro-americană care va juca rolul lui Annie.

Printre producătorii filmului se numără **Will Smith, Jada Pinkett Smith** şi **Jay-Z**. De altfel, albumul lui **Jay -Z “Vol. 2… Hard Knock Life”** conţine o variantă hip-hop a cântecului original din musicalul **”Annie” – “It’s a Hard Knock Life”**. Musicalul a fost ecranizat în **1982**, când personajul guvernantei **Miss Hannigan** a fost interpretat de **Carol Burnett**.

La **9 ani**, Quvenzhane Wallis a devenit cea mai tânără actriţă nominalizată la **Oscar** ea jucând în filmul pentru care este nominalizată, **”Beasts of the Southern Wild”**, la vârsta de 6 ani. Ea va juca anul acesta şi într-un nou film semnat de **Steve McQueen, “Twelve Years a Slave”**, alături de **Brad Pitt** şi **Steve McQueen**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută