Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Nominalizările Gopo

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nominalizările Gopo Share Nominalizările Gopo


Lungmetrajele **”Despre oameni şi melci”**, de Tudor Giurgiu, şi “Toată lumea din familia noastră”, de Radu Jude, se numără printre titlurile nominalizate la premiile Gopo de anul acesta, informează un comunicat al organizatorilor evenimentului.

**Patru lungmetraje** intră, astfel, anul acesta în cursa pentru trofeul acordat celui mai bun film, la gala premiilor Gopo: “Toată lumea din familia noastră” (regia: Radu Jude), “Despre oameni şi melci” (regia: Tudor Giurgiu), “Visul lui Adalbert” (regia: Gabriel Achim) şi “Undeva la Palilula” (regia: Silviu Purcărete).

Realizatorii celor patru filme – Radu Jude, Tudor Giurgiu, Gabriel Achim şi Silviu Purcărete – concurează şi pentru statueta care răsplăteşte cea mai bună regie.

În total, **61 de filme româneşti** lansate în cinematografe sau în festivaluri în 2012 au intrat în cursa pentru nominalizările celei de-a şaptea ediţii a premiilor Gopo, care va avea loc pe 25 martie, la Opera Naţională din Bucureşti. Gala va fi transmisă în direct şi în exclusivitate de postul de televiziune **ProCinema** şi va putea fi urmărită şi pe www.premiilegopo.ro, www.voyo.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută