Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Friction la B’ESTFEST

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Friction la B’ESTFEST Share Friction la B’ESTFEST


Confirmările artiştilor pentru ediţia 2013 de **B’ESTFEST** Summer Camp continuă, Friction fiind cel mai recent nume adăugat pe afişul festivalului! B’ESTFEST Summer Camp va avea loc în perioada **5-7 iulie**, în B’ ESTFEST Park – Tunari.

DJ-ul de origine britanică **Friction**, pe numele său real Ed Keeley, a devenit de-a lungul celor aproape 15 de ani de carieră unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate nume ale scenei **drum and bass**.

A debutat în 1998 cu single-ul „Critical Mass”, atrăgând rapid atenţia caselor de discuri. Începând cu anii 2000, cariera sa a evoluat extrem de rapid, Friction transformându-se dintr-un DJ într-un producător respectabil, premiat în repetate rânduri în cadrul galelor **Drum and Bass Awards**.

Descris de **Pete Tong** drept unul dintre „greii” industriei muzicale de profil, Friction s-a aflat de-a lungul timpului în line-up-ul unor festivaluri precum **Tommorowland** sau Pukklepop, urmând ca anul acesta să vină pentru prima dată şi la B’ESTFEST Summer Camp 2013!

B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc vara aceasta în weekendul **5-7 iulie**, abonamentele valabile pe întreaga durată a celor trei zile de festival putând fi achiziţionate de pe www.MyTicket.ro la doar 150 RON, urmând ca **biletele** de o zi să devină disponibile în curând.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută