Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Filme distinse cu premii BAFTA sunt proiectate la “British Documentary”

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Filme distinse cu premii BAFTA sunt proiectate la “British Documentary” Share Filme distinse cu premii BAFTA sunt proiectate la “British Documentary”


Filmele nominalizate sau câştigătoare ale premiilor acordate la **Festivalul de film documentar** şi la **BAFTA** vor fi difuzate în perioada **2-24 martie** în cadrul evenimentului **”British Documentary”** de la **Târgu Mureş**. Intrarea la eveniment este **liberă**.

Primul film care va fi proiectat pe data de **2 martie** este **”Războiul invizibil”**. Filmul este realizat de un fost jurnalist, **John Pilger**, reporter de război şi câştigător al premiilor **BAFTA** şi **Emmy** pentru documentarele realizate.

Filmul **“Leonard Cohen”** este programat pe **23 martie** şi este realizat de **Tony Palmer**, autorul unui număr impresionant de filme dedicate unor personalităţi muzicale, atât din lumea muzicii rock, cât şi din lumea muzicii clasice, câştigător a peste 40 de premii internaţionale, printre care şi BAFTA şi Emmy.

În programul evenimentului se mai regăsesc peliculele **”Micul maratonist”, “Bucuria statisticii”, “Fratele meu, islamistul”** şi **”Plăceri vinovate”**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută