Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

ELIANA mall susţine copiii talentaţi!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ELIANA mall susţine copiii talentaţi! Share ELIANA mall susţine copiii talentaţi!


Cu siguranţă în judeţul Braşov există copii talentaţi! Chitară, voce, dans, teatru, sport, pictură…domeniile pot fi diverse, iar cei talentaţi se fac remarcaţi de la vârste fragede!

Centrul comercial ELIANA mall, Mix2 TV şi emisiunea „Tortul de ciocolată” au demarat o campanie de descoperire şi promovare a talentelor provenite din rândul copiilor!

Un copil talentat nesusţinut este un talent pierdut, neexploatat, devenind astfel o imensă pierdere pentru societatea de mâine. Există numeroşi copii talentaţi care, provenind din familii cu o putere financiară scăzută, nu beneficiază de sprijin în dezvoltarea talentului. Scopul campaniei iniţiate este de a-i descoperi şi de a veni în sprijinul lor, de a-i încuraja să nu renunţe, în ciuda oricăror dificultăţi ce pot apărea.

„Copiii din întreaga lume au demonstrat că le lipseşte de multe ori o rampă de lansare. Rubrica „Vreau să fiu vedetă!” din cadrul emisiunii va fi primul pas pentru promovarea copiilor excepţional de talentaţi din judeţul Braşov. Se pot înscrie dacă au între 4 şi 14 ani, indiferent de domeniul în care excelează! Alte competiţii şi concursuri la care au participat şi care le atestă recunoaşterea contează, dar nu reprezintă un criteriu obligatoriu pentru participarea la campanie”, a declarat Liliana Ţene, Marketing Manager ELIANA mall.

Periodic vor fi organizate preselecţii în cadrul centrului comercial ELIANA mall, iar cei selectaţi vor beneficia de o rubrică dedicată talentului lor în cadrul emisiunii „Tortul de ciocolată”. La finalul campaniei, în luna iunie, va fi organizată şi o gală, în cadrul căreia se vor acorda numeroase premii oferite de ELIANA mall şi partenerii centrului comercial. Marele premiu oferit împreună cu agenţia de turism Dialect Tour celui mai talentat copil va consta într-un pachet pentru o destinaţie de vacanţă.

Pentru detalii şi înscrieri accesaţi eliana-mall.ro sau urmăriţi informaţiile postate pe pagina de [Facebook](http://www.facebook.com/ElianaMallBv) a centrului comercial!

ELIANA mall – Parte din familia ta!

Campanie recomandată şi susţinută de revista Zile si Nopti Brasov

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută