Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Audrey Hepburn, într-o reclamă la ciocolată

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Audrey Hepburn, într-o reclamă la ciocolată Share Audrey Hepburn, într-o reclamă la ciocolată


**Audrey Hepburn** apare într-o reclamă la ciocolata **Galaxy**, starul hollywoodian fiind “adus” în spot publicitar cu ajutorul noilor tehnologii.

**Spotul publicitar**, a cărui realizare a durat peste **un an**, dă senzaţia de real. Audrey Hepburn **călătoreşte** cu un autobuz, priveşte pe geam, zâmbeşte copilăros, flirtează cu şoferul şi se plimbă printr-o piaţă italiană, înainte să mănânce o bucăţică de ciocolată Galaxy.

Actriţa britanică Audrey Hepburn, considerată o **legendă a cinematografiei mondiale** şi un model al eleganţei, a murit din cauza unui cancer, în Elveţia, în 1993, la vârsta de **63 de ani**. Ea a câştigat un premiu Oscar pentru rolul din **”Vacanţă la Roma”** şi un altul pentru acţiunile ei umanitare.

Cititorii sunt sfătuiţi dacă îşi doresc să aibă silueta vedetei, să se limiteze la un **singur pătrăţel** de ciocolată în fiecare noapte, aşa cum făcea **Audrey Hepburn**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută