Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 25/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Teatrul Ion Creangă revine cu teatrul radiofonic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Teatrul Ion Creangă revine cu  teatrul radiofonic Share Teatrul Ion Creangă revine cu  teatrul radiofonic


Teatrul Ion Creangă, în parteneriat cu Teatrul Național Radiofonic, lansează sâmbătă, **2 martie**, ora **9.00**, la sediul **Radio România Cultural**, a doua ediție a suportului digital **„Poveştile lui Ion Creangă interpretate de actorii Teatrului Ion Creangă”**.

**„Cinci pâini”, „Povestea unui om leneş”, „Prostia omenească”** de Ion Creangă sunt 3 scenarii adaptate radiofonic de **Sanda Socoliuc**, în interpretarea actorilor Teatrului Ion Creangă, care vin în completarea ediției lansate în luna aprilie a anului trecut. Ele fac parte dintr-un proiect mai amplu desfășurat de Teatrul Național Radiofonic care a debutat, sub regia lui **Cornel Todea**.

În avanpremieră, actorii Teatrului Ion Creangă vor susține spectacolul lectură „Povestea unui om leneş” în data de **28 februarie**, ora **10.00**, la **Sala Rapsodia**.

Sunteți așteptați, ca doar cu o zi înainte de venirea **Mărțișorului**, să veniți împreună cu cei mici la **Teatrul Ion Creangă** pentru a încheia luna februarie cu un vesel „Ş-am încălecat pe-o şa, ş-am spus povestea aşa”!

Teatrul Ion Creangă este o instituţie publică de spectacole. Misiunea sa este de a crea şi promova spectacole de teatru de înaltă valoare artistică, de a coordona şi implementa programe de cercetare şi proiecte cu caracter educativ, social-formativ şi estetic, destinate copiilor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută