Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Sibiul merge la Târgul de Turism din Berlin

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sibiul merge la Târgul de Turism din Berlin Share Sibiul merge la Târgul de Turism din Berlin


Sibiul participă şi anul acesta la Târgul Internaţional de Turism din Berlin care va avea loc în perioda 6-10 martie. Acesta este cel de-al cincilea an în care echipa Primăriei Sibiu participă la acest eveniment, prima participare fiind în 2008.

Reprezentanţi ai Primăriei Sibiu vor fi prezenţi la acest târg cu peste 1.200 de materiale de promovare: pe lângă broşurile de prezentare a Sibiului, anul acesta vor fi distribuite pliante care prezintă programul Sibiu Smart, dar şi hărţi şi materiale care arată ofertele hotelierilor. Echipa sibiană va încerca în primul rând să stabileasă contacte cu agenţii de turism pentru includerea Sibiului în ofertele sale. În egală măsură, reprezentanţii noştri vor prezenta publicului vizitator obiectivele turistice care au transformat Sibiul într-o locaţie de turism cultural foarte apreciată.

Târgul de Turism de la Berlin pune la dispoziţie un spaţiu expoziţional în suprafaţă de 160.000 de metri pătraţi. Un număr de 10.600 de expozanţi, operatori turistici şi destinaţii turistice, vor ocupa această suprafaţă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.