Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Les Elephants Bizarres cântă live în Panic

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Les Elephants Bizarres cântă live în Panic Share Les Elephants Bizarres cântă live în Panic


Sâmbăta următoare, **2 martie**, este seara elefăţeilor. Sunetul de calitate va răsuna în club Panic de la **ora 21**. Les Elephants Bizarres sunt o “turmă” de elefanți români cu nume în franceză, care cântă în engleză. Bizar, nu?

Proiectul **Les Elephants Bizarres** se năştea în 2007, introducând pe scena muzicii alternative româneşti un nou stil, o nouă abordare. După ce au câştigat publicul cluburilor din Bucureşti şi întreaga ţară, elefanţii şi-au făcut apariţia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale și de divertisment.

Trupa a devenit faimoasă grație piesei “Hello (Says The Devil)”, lansată în 2010, continuându-şi călătoria muzicală cu **”The Boys”**, “Have No Fear” şi “Smile” care au ajuns în topurile radiourilor naţionale şi au atins recordul de difuzări în heavy – rotation la Guerrilla.

Cu un sound predominant **indie-rock** combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitaţi să concerteze alături de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, şi au participat la cele mai mari festivaluri naţiionale precum **B’ESTFEST**, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.

După lansarea în 2012 a single-ulului **Nu Ma Opri**, elefanţii au pornit într-un extins turneu naţional pe 27 septembrie. Însoţită de un clip, piesa este **prima încercare a elefanţilor de a cânta în limba română** şi anunţă cu mare alai lansarea unui nou album în primăvara lui 2013.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.