Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

La Antipa facu marţişoare

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii La Antipa facu marţişoare Share La Antipa facu marţişoare


De multe ori se spune că femeia este cea mai preţioasă floare. Cei de la **Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa”** se folosesc de această vorbă pentru evenimentul de pe **2 Martie 2013** în cadrul căruia îi invită pe bărbaţi să realizeze, împreună cu maeştrii în creaţie florală ai atelierelor „Splendor”, aranjamente florale speciale pentru doamnele din viaţa lor. Florile se vor aşeza în buchete la priceperea celor invitaţi începând cu **ora 10**, ora la care se deschide atelierul.

Fie că sunteţi copii, tătici sau bunici, cu siguranţă doriţi să uraţi **„Primăvară frumoasă!”** într-un mod cât mai original femeilor iubite din vieţile voastre. Maeştrii vă vor ajuta să realizaţi un aranjament din zambile, lalele sau frezii, atent decorat cu fluturaşi şi gărgăriţe. **Atelierul** provoacă tăticii creativi şi bunicii, încă îndrăgostiţi, să experimenteze **noile trend-uri** din design-ul floral.

Organizatorii aşteptăm cu copiii şi nepoţii să-şi surprindă soţiile de Mărţişor **realizând în echipă** un miracol din flori şi parfum de vegetale. Bucuria momentelor petrecute cu tatăl sau bunicul, va ajuta copiii să devină creativi, îndemânatici şi să înveţe, încă din copilărie că, există şi zile în care ei sunt cei care dăruiesc.

**Preţul participării** este de 100 lei pentru un tătic sau bunic şi un copil; 110 lei dacă aveţi doi copii cu dumneavoatră. Aranjamentele florale realizate rămân participantilor, în costurile de participare fiind **incluse toate materialele** necesare realizării ”buchetului”

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.