Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Forward Food – un altfel de fast food!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Forward Food – un altfel de fast food! Share Forward Food – un altfel de fast food!


Forward Food este cel mai nou fast food din Braşov, cu o gama largă de produse, deschis în ianuarie 2013. Situat în centrul istoric al oraşului, vizavi de Teatrul Dramatic „Sică Alexandrescu”, la adresa: bulevardul 15 Noiembrie nr. 1, Forward Food îţi iese în cale oriunde te-ai duce. Fie că eşti în drum spre muncă, fie că vii la teatru de la serviciu, fie că te duci spre un concert la unul din cluburile din oraş, Forward Food te aşteaptă zilnic, de la 8.00 la 00.00.

Pe lângă mâncarea delicioasă, puteţi savura o cafea bună sau să vă încălziţi cu un ceai într-o zi friguroasă, la micul dejun sau seara, în drum spre vreun eveniment sau chiar în pauza unei piese de teatru. Forward Food este un local potrivit pentru grupuri, unde te poţi întâlni cu prietenii sau colegii sau de unde îţi poţi comanda la pachet sandvişuri, fructe de mare, clătite, salate, specialităţile casei sau alte delicatese culinare.

Forward Food este un local plăcut în care poți găsi mâncare naturală şi sănătoasă (evită prăjelile), într-o ambianţă familială! Intraţi şi convingeţi-vă! Program: luni – duminică: 08:00 – 12:00. Telefon: 0720 517 995.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută