Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Subway – cele mai bune sadwichuri din oraș

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Subway – cele mai bune sadwichuri din oraș Share Subway – cele mai bune sadwichuri din oraș


Înființat în 1966 în Bridgeport, Connecticut (Statele Unite ale Americii), Subway este în momentul de față cea mai mare reţea de restaurante din lume, cu mai multe restaurante în SUA, Canada şi Australia decât McDonald’s. Prezent pe piață clujeană de mai bine de o jumătate de an, Subway s-a impus rapid pe primele locuri în topul preferințele clujenilor atunci când vine vorba de o gustare rapidă, delicioasă și bineînțeles sănătoasă.

Situat în incinta Iulius Mall, restaurantul Subway vă așteaptă zilnic între orele 10.00 – 22.00 cu o largă varietate de sandwichuri, realizate din cele mai proaspete ingrediente, mereu de calitate superioară, acesta fiind unul din secretele gustului deosebit ale sandwich- ului Subway.

În funcțiile de propriile preferințe culinare, clienții Subway au mereu posibilitatea de a-și personaliza sandwichul de bază (Șuncă, Curcan și șuncă, Italian Picant, Friptură de vită, Veggie Delite, Subway Club sau Melt, Veggie Patty, Piept de pui la grătar, Pui Teriyaki, Vită cu brânză, Ton etc.), optând pentru tipul de pâine preferat (albă, neagră, cu ovăz și miere, cu parmesan și oregano, cu susan), adăugând sosuri (muștar cu miere, barbeque, ranch, ceasar, oțet de vin roșu, ulei de măsline, ceapă dulce, maioneză slabă etc.) sau alte intrediente precum legume (salată, roșii, castraveți, ceapă roșie, ardei verde), extra bacon, chesee etc.

Disponibile în 2 formate: 15 cm SUB și 30 cm SUB, fie alături de fursecuri, mere, o pungă de chipsuri și o băutură răcoritoare (meniu), fie servite pur și simplu, sandwichurile Subway sunt delicioase, potrivite unei pauze culinare în orice moment al zilei v-ați afl a. Noi vă sfătuim să profitați de oferta specială “SUB of the Day”, savurând în fiecare zi a săptămânii un alt tip de sandwich (Subway Melt – Luni, Pui la Grătar – Marți, Italian B.M.T – Miercuri, Curcan și șuncă – Joi, Picant Italian – Vineri, Șuncă – Sâmbătă și Curcan – Duminică), la un preț care vă face cu ochiul: doar 7,5 lei!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.