Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Mânuțele Iscusite prezintă Târgul de Mărțișor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Mânuțele Iscusite prezintă Târgul de Mărțișor Share Mânuțele Iscusite prezintă Târgul de Mărțișor


Mărțișorul, simbolul sosirii primăverii, se numără printre puținele obiecte de podoabă pe care le purtăm mai mult de o zi, două. Oferit fetelor și femeilor în prima zi a lunii martie, mărțișorul este purtat la piept timp de o lună întreagă (sau cel puțin așa spune tradiția).

Dacă în copilărie ne bucuram nespus de zilele de 1 martie și număram fericite plicurile cu mărțisoare colorate, din lemn, ceramică, pene, plastic sau hârtie, primite de la toți băieții din clasă, acum, achiziționarea unui mărțișor unic, original și diferit de ceea ce găsim la toate tarabele din centrul orașului, cu un șnur fin de mătase, reprezintă o activitate cu care ne place să ne delectăm la început de primăvară. Ne place să facem cadou prietenelor, mamelor, colegelor, vecinelor un mic simbol al noului anotimp, ne place să alegem mărțișorul în funcție de preferințele persoanei căruia urmează să îl oferim cadou. Vremurile s-au schimbat, odată cu ele și forma mărțișorului.

Dacă în urmă cu 15 ani această mică podoabă rareori depășea dimensiunile unei unghii, acum nu e nimic neobisnui în a oferi o broșă elegantă, legată frumos cu un șnur împletit dintr-un fir alb și unul roșu. La fel de puțin deplasat e să oferim și alte mici cadouri celor dragi, acum la început de primăvară, ca semn al aprecierii noastre. Vă propunem așadar să vizitați un târg de primăvară, un târg de mărțișor, care va avea loc în perioada 28 februarie – 1 martie la Casa TIFF, unde veți avea ocazia de a admira și bineînțeles de a cumpăra cele mai frumoase mărțișoare, accesorii handmade, obiecte unicat, bijuterii originale, creații de designer, pe scurt, cadouri frumoase!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.