Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Juniori in afaceri

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Juniori in afaceri Share Juniori in afaceri


Pe data de 2 martie, orele 13:00 – 17:00, incepe prima editie a programul “Juniori in afaceri”, dedicat copiilor intre 8 – 13 ani, in Eliana Mall din Brasov!

“Juniori in afaceri” este cel mai inovator program pentru copiii din Romania ce dezvolta increderea in sine, abilitatile de comunicare si antreprenoriale ale acestora prin jocuri si vanzare practica a unor produse create in echipe.

In anul 2012 s-au realizat 11 editii in Bucuresti, Bacau, Constanta si Iasi, unde au participat in total 220 de copii cu varsta intre 7 – 13 ani, si unde copiii au realizat aproximativ 4200 lei “bani de buzunar” si au donat aproximativ 200 lei.

In anul 2013, programul va continua sa ii apropie pe copii de ceea ce inseamna responsabilitatea cheltuielilor, obtinerea unor venituri proprii, dar si intelegerea unor principii economice simple prin jocuri si activitati amuzante.

“Juniori in afaceri” este construit pe doua principii de baza:

1. Dezvoltarea personala si a abilitatilor de comunicare – copiii sunt implicati in jocuri de prezentare, creativitate si lucru in echipa.
2. Dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale si intelegerea principiilor economice – dupa cateva jocuri de calcul sau analiza, copiii sunt impartiti in echipe si stabilesc de comun acord ce produse vor vinde. Primesc un buget supriza din care cumpara diverse materiale pentru a realiza produse proprii. Dupa cumparaturi, realizeaza un afis de promovare si isi pregatesc produsele. Au la dispozitie o ora sa convinga clientii si sa isi vanda produsele realizate de ei. Profitul obtinut este impartit in mod egal membrilor echipelor.

Pentru prima data programul se desfasoara orasul Brasov, gazda programului fiind Eliana mall, in intervalul orar 13:00 – 17:00. Copiii vor fi coordonati si antrenati in program de Claudia Suhov, dezvoltatorul programului.

Numarul de participanti este de 16 copii/ editie. Biletul de participare este 70 lei/participant/ editie. In pretul biletului de participare sunt incluse: materiale de lucru, bugetul pentru creatia de produse si targ, gustari, diploma de participare, Ghidul parintelui.

Inscrierea copiilor in program se realizeaza la grow@nextsteve.ro, 0746.042.033, pana pe data de 1 martie, ora 12.00.

Dupa inscriere, parintii vor primi “Juniori in afaceri – Ghidul parintelui”, un material cu informatii organizatorice, iar dupa program, parintii primesc un nou material “Juniori in afaceri – Ghidul activitatilor”, un material cu informatii despre rolul activitatilor si sfaturi pentru sustinerea lor.

www.nextsteve.ro

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.