Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concerte caritabile cu Aurelian Temișan & The Funk Society

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concerte caritabile cu Aurelian Temișan & The Funk Society Share Concerte caritabile cu Aurelian Temișan & The Funk Society


În perioada februarie-martie 2013, trupa **Aurelian Temișan & The Funk Society** va susține cinci concerte caritabile în beneficiul Organizației Salvați Copiii. Fondurile atrase vor fi direcționate către programul pentru reducerea mortalității infantile, care își propune dotarea cu echipamente medicale a maternităților și secțiilor de nou-născuți din 15 orașe.

**Organizația Salvaţi Copiii** beneficiază de sprijinul artiștilor, care vor concerta pro bono, și al cluburilor, care pun la dispoziție spațiile pentru desfășurarea concertelor. Cele cinci concerte vor avea loc în București, după următorul calendar: 22 februarie – Club Route 66; 28 februarie – Music Club; 10 martie – Club Prometheus; 15 martie – Spice Club; 21 martie – Club La Muse.

Trupa The Funk Society a luat ființă în vara anului 2010. Perioada imediat următoare a determinat multe schimbări de componență, ajungându-se abia în toamna lui 2011 la “formula ideală” pentru genul pe care încearcă să îl abordeze, unic în România, odată cu alăturarea lui Aurelian Temișan, vocea pe care trupa o căuta de mult și care pune în sfârșit punctul pe… “Funk”. Evident, **genul de muzică** abordat este funk, cu influențe disco, jazz și R&B.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.