Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tărâmul făgăduinţei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tărâmul făgăduinţei Share Tărâmul făgăduinţei


**Steve Butler** este un reprezentant al unei companii de exploatare a gazului ce este trimis la McKinley, un orăşel de provincie, împreună cu colega sa, Sue Thomason.

În ultimii ani oraşul a fost lovit puternic de recesiunea economică, aşa că cei doi sunt convinşi că localnicii vor accepta imediat propunerea lor de a le ceda drepturile asupra bogăţiilor de **sub pământurile lor**, privindu-i ca pe nişte salvatori.

Însă ceea ce părea o misiune de rutină potrivită pentru o vizită extrem de scurtă se complică pe plan profesional din cauza apelului lui Frank Yates, un respectat profesor din oraş, care îşi cheamă concetăţenii la o mai atentă considerare a ofertei celor doi corporatişti.

Când în peisaj îşi face apariţia şi Dustin Noble, un ecologist versat, lucrurile se încing şi miza creşte periculos, atât cea personală, cât şi cea profesională.

**Părerea editorului**: Proaspăt lansat la Berlin, filmul a făcut ceva „valuri” în jurul lui. Ce-i drept, atât regia cât şi distribuţia au câte un cuvânt important de spus.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.