Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Petrecere medievală de Dragobete

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Petrecere medievală de Dragobete Share Petrecere medievală de Dragobete


Ad Hoc, împreună cu King’s Stone restaurant medieval, a pregătit o petrecere ca-n vremurile de demult. **Duminică**, pe **24 februarie**, în ofertantul spațiu de pe Calea Victoriei, la **King’s Stone**, serbează iubirea în stil medieval, voia bună va începe la ora **19.00**.

**„Cântare, ospăț și beție de dragoste”** este titlul petrecerii la care doamnele și domnițele vor fi tratate ca niște regine, iar domnii e musai să fie cavaleri.

**Ad Hoc** vine cu cântece de dragoste și leac, pentru îndrăgostiți, dar și pentru cei care suferă din amor. **Dan „Ursu” Olar, Sergiu „Corbu” Boldor, Adrian „Șoimu” Bologa, Igor Antoniuc** și **Ciprian Mușat** sunt pregătiți să celebreze căsătorii medievale, cu durată opțională, de o noapte sau de o viață.

**King’s Stone** restaurant a pregătit un ospăț împărătesc pentru musafiri, vinul va curge din carafe. Vor fi răvașe despre viitor, dezlegări de boala dragostei și îndrăgostiri noi.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.