Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Concert de Dragobete, muzică populară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert de Dragobete, muzică populară Share Concert de Dragobete, muzică populară


Artişti de prestigiu, nume de aur ale muzicii folclorice, vin să sărbătoarescă dragostea româneşte duminică, pe **24 februarie**, la “Cu drag de Dragobete”. Spectacolul începe de la **ora 12.30**, în faţa Universităţii Spiru Haret din şoseaua Berceni nr. 24, iar intrarea este liberă. Un eveniment organizat de către **Societatea Naţională Spiru Haret pentru Educaţie Ştiinţă şi Cultură**.

De Dragobete, fetele şi băieţii se întâlnesc pentru ca **iubirea lor să ţină tot anul**, precum a păsărilor care se “logodesc” în această zi. Sărbătoarea tradiţională românească a iubirii aduce anul acesta un spectacol folcloric memorabil.

" "

**Georgel Nucă** este gazda evenimentului. Timp de 3 ore, Elisabeta Turcu, Elena Merişoreanu, Ştefania Rareş şi mulţi alţii vor cânta de dragoste şi dor publicului pe care îl aşteaptă în număr cât mai mare. Vor veni la sărbătoare ansambluri din toată ţara, care vor aduce pe scenă frumuseţea jocului popular.

**Accesul la concertul** din Şoseaua Berceni, nr. 24, sector. 4, Bucureşti este permis începând cu ora 12.00. Punct de reper: Staţia de Metrou ,,Apărătorii Patriei’’.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută