Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Coffee Lovers – un eveniment pentru devoratorii de cafea

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Coffee Lovers – un eveniment pentru devoratorii de cafea Share Coffee Lovers – un eveniment pentru devoratorii de cafea


În perioada **28-31 martie** 2013, **Romexpo** găzduieşte cea de-a doua ediţie a Salonului Internaţional de Cafea, organizat de Asociaţia de Cafea de Specialitate din Romania.

Evenimentul îşi propune să aducă împreuna **producătorii** şi **importatorii de cafea**, naţionali şi internaţionali. Iubitorii de cafea sunt invitaţi să deguste diferite **sortimente de cafea** şi să asiste la demonstraţii impresionante de **Latte Art**.

Se va organiza şi **Campionatul Naţional de Barista**, pentru a alege finaliştii ce vor reprezenta Romania la campionatele mondiale din : Australia şi Franţa.

Campionatul Naţional de Barista va fi alcatuit din 5 competiţii: **Barista, Latte Art, Cafea cu alcool, Cafea la ibric** şi **Cup tasting**, la care vor participa profesionişti ai cafelei şi nu numai.

**Salonul Internaţional al Cafelei** este un eveniment de anvergura, singurul de acest tip din Romania. Expozanţii vor avea posibilitatea să interacţioneze cu **iubitori de cafea**, specialişti din domenii conexe cafelei şi să afle noutăţile din industria cafelei.

Accesul la acest eveniment este **gratuit**, iar pentru mai multe **detalii** vizitaţi [site-ul oficial](www.scaeromania.eu)

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.