Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Chase&Status vin la B’ESTFEST Summer Camp 2013

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Chase&Status vin la B’ESTFEST Summer Camp 2013 Share Chase&Status vin la B’ESTFEST Summer Camp 2013


**B’ESTFEST Summer Camp 2013** anunţă primul nume de pe afişul festivalului ce va avea loc vara aceasta în B’ESTFEST Park-ul comunei Tunari! **Chase&Status** va susţine pentru prima data în Romania un show live pregătind pentru fanii B’ESTFEST un adevarat spectacol de lumini şi proiecţii. Festivalul va avea loc vara aceasta în perioada **5-7 iulie**.

Cei doi membri Chase&Status, respectiv **Will Kennard** şi **Saul Milton** s-au întâlnit în 2003, în Londra, graţie interesului comun faţă de muzica drum’n’bass, iar in 2004 au creat prima producţie muzicală, un remix pentru Future Cut, material urmat de o serie de colaborări cu unele dintre cele mai apreciate label-uri underground din Anglia.

Anul acesta **B’ESTFEST** sărbătoreşte cea de-a şaptea ediţie, iar fanii festivalului sunt răsplătiţi cu **preţuri speciale**, abonamentele pe trei zile putând fi achiziţionate la doar **150 RON**, urmând ca biletele de o zi să devină disponibile imediat după primele confirmări în line-up-ul acestui an.

**Detalii suplimentare** despre B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile pe [site-ul oficial](www.bestfest.ro) şi pe [pagina de Facebook](www.facebook.com/Bestfest.Romania).

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută