Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Anul şarpelui

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Anul şarpelui Share Anul şarpelui


De weekendul trecut am intrat în alt **an chinezesc**, anul şarpelui. Numele perioadei pare destul de înspăimântător. Eu una nu am fost niciodată o mare fană a reptilelor – cred că faptul că nu îşi fac cunoscută prezenţa mă tulbură cel mai mult – dar **anul ăsta al şarpelui nu pare atât de rău cum sună**. Sau cel puţin pare interesant.

Aşadar anul Şarpelui de Apă este un an al reflecţiilor, planurilor, căutării răspunsurilor la întrebările de anul trecut. Este un an bun pentru afaceri rafinate, politice şi – pam-pam- **lovituri de stat**.

Oamenii vor fi mult mai prudenţi şi prevăzători înainte de a trece la acţiune. Şarpelui îi place să rezolve toate diferendele sale într-un fel sau altul. Daca suferă un eşec şi lucrurile nu se aranjează în mod paşnic, atunci declară război. Privind înapoi în istorie, vom descoperi că anul Şarpelui **nu a fost niciodată liniştit**.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.