Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Am văzut: Şi mai greu de ucis

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am văzut: Şi mai greu de ucis Share Am văzut: Şi mai greu de ucis


Unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2013 este partea a V-a din **franciza „Die Hard”**, care poartă numele de „A Good Day to Die Hard”. Filmul îl aduce în atenția noastră pe fiul lui McLane, care va fi prins într-o ambuscadă de oamenii unui mafiot rus.

**McLane** va fi nevoit să pornească iar într-o misiune de salvare desfășurată în stilul său caracteristic din care nu vor lipsi focurile de arme, bombele și adrenalina.

Părerea editorului: Die Hard a fost considerat filmul de acţiune emblematic pentru sfârşitul mileniului trecut, iar desfăşurarea acţiunii a fost copiată ulterior în nenumărate alte action-uri.

Şi acesta este doar unul din motivele pentru care ar trebui să vedeţi filmul. Un al doilea motiv, la fel de important, este că această a V-a parte este mai personală şi relevă ceva mai mult din **viaţa personală a eroului**. Totodată, o reîntâlnim și pe fiica acestuia, Lucy (interpretată de Mary Elizabeth Winstead). Winstead a mai intrat în pielea lui Lucy Gennaro McClane în 2007, în „Live Free or Die Hard”.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.