Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Within Temptation vin la Festivalul ARTmania

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Within Temptation vin la Festivalul ARTmania Share Within Temptation vin la Festivalul ARTmania


**Festivalul ARTmania** anunţă primul headliner pentru 2013. **Within Temptation** vor urca pe scena din **Sibiu** în data de **9 august**. Trupa este celebră pentru show-urile lor extravagante, un amestec sublim de eleganță cu o interpretare melodramatică și puternice compoziții „metal”.

Fondată în 1996 de chitaristul **Robert Westerholt** și fermecătoarea soprană **Sharon den Adel**, Within Temptation s-a făcut imediat remarcată ca fiind una dintre cele mai carismatice trupe de **„symphonic gothic metal”** din istoria muzicii ultimei decade.

În noiembrie 2012, Within Temptation a avut o apariție live de excepție, într-un show extraordinar numit **„Elements”**, acompaniată de **Il Novecentro Orchestra** și o mulțime de artiști de excepție, invitați special pentru a sărbători cea de-a cincisprezecea aniversare a trupei.

**Biletele** și **abonamentele** pentru Festivalul ARTmania Sibiu 2013 pot fi achiziționate de pe shop.artmania.ro din orice țară.

Pentru **publicul din România** acestea sunt disponibile și în rețeaua Eventim, la prețul de 80 lei/abonament și 70 lei/zi, până la sfârșitul lunii februarie, ajungând la 150 lei/abonament și 100 lei/zi în perioada festivalului.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută