Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Târgul Fashion Matters revine în Bucureşti

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Târgul Fashion Matters revine în Bucureşti Share Târgul Fashion Matters revine în Bucureşti


Dacă eşti un fashion addict trebuie să vii la cel mai cool eveniment de gen din această primavară: Fashion Matters – Fashion&Vintage Fair!Se va desfăşura în weekend-ul **2-3 martie**, la **Shakespeare Bar**, în Centrul Vechi, între orele **12.00 şi 19.00**. Târgul îi reuneşte pe cei mai vizionari şi mai creativi dintre tinerii designeri români.

**La Fashion Matters** vei întâlni tineri designeri români, creatori de piese vestimentare şi de **accesorii** în serie limitată sau **unicat**, colecţionari ai unor piese vintage autentice.

La acest târg se recomandă **neconvenţionalul**, încurajându-te să mixezi culori, texturi şi chiar tendinţe, îţi arată pentru care accesorii trebuie să optezi şi în ce piese vintage merită să investeşti pentru a-ţi scoate ţinutele din anonimat.

Una dintre surprizele târgului este vedeta **Doiniţa Oancea**. Tânăra actriţă va prezenta, în cadrul târgului, prima ei colecţie de haine **Gipsy Punk**, realizată sub brand-ul propriu, **Dilo`s**.

Pentru un look desăvârşit al fashionistelor aşteptate la eveniment, echipa unuia dintre cele mai renumite saloane din Bucureşti, **Artist Salon**, va face demonstraţii de hair-styling, iar make-up artistul **Steluţa Pahonţu** demonstraţii de make-up profesional.

**Fashion Matters– Fashion&Vintage Fair** urmează cultura individualităţii, a lucrurilor de calitate, care inspiră. Evenimentul este gândit pentru pasionatele de modă care se opun uniformizării şi produselor de serie şi care susţin experienţa achiziţiilor aparte opusă plictisitorului shopping la mall.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută