Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Celebration, expoziţie aniversară la Odeon

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Celebration, expoziţie aniversară la Odeon Share Celebration, expoziţie aniversară la Odeon


Cu ocazia a trei ani de la înfiinţare, Danaartgallery.ro oferă iubitorilor de artă posibilitatea de a cumpăra, prin intermediul art-shop-ului ce va fi inaugurat pe site-ul galeriei virtuale, opere de artă realizate de o serie de artişti tineri. Aniversarea va fi marcată de o expoziţia de artă **Celebration** ce va fi prezentată la Galeria Odeon. Aceasta va fi deschisă publicului în perioada **19 februarie – 20 martie 2013** şi vernisată în data de marţi, 19 februarie, ora 18.30.

Artiştii au viziuni foarte diferite, motiv pentru care veţi găsi o varietate mare de picturi, lucrări de grafică şi fotografie. Un **portofoliu bogat**, bine susţinut, ca urmare a studiilor de artă realizate şi a experienţei dobândite în timp prin implicarea în mai multe expoziţii personale sau de grup, în ţară sau în străinătate.Veţi descoperi tineri artişti care apar acum pe piaţa de artă ,dar şi artişti care au deja o cotă pe piaţă.

Început în 2010, odată cu lansarea proiectului **Conexiuni prin artă**, drumul grupului de artişti care sunt reuniţi sub sigla Danaartgallery.ro s-a intersectat deseori cu cel al numeroşilor iubitori ai artelor plastice care au participat la cele peste **50 de expoziţii** desfăşurate în numeroase spaţii culturale sau alternative ale Bucureştiului.
Aceasta va fi deschisă publicului în perioada 19 februarie – 20 martie 2013 şi vernisată în data de marţi, 19 februarie, ora 18.30.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută