Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 18/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Am fost la concertul Bad Boys Blue

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Am fost la concertul Bad Boys Blue Share Am fost la concertul Bad Boys Blue


Am fost pe **15 februarie** la Cinema Patria pentru a vedea concertul celor de la Bad Boys Blue. Concertul a fost organizat cu prilejul **Zilei Îndrăgostiţilor**. Cu mic cu mare toţi iubitorii muzicii **dance-pop** s-au adunat pentru a-i asculta pe îndrăgiţii artişti.

Am fost surprinsă să văd sala de la **Cinema Patria** arhiplină. Oameni de toate vârstele au cântat până la terminarea concertului. Pentru artişti a fost o adevărată încântare să vada un public atât de entuziast şi receptiv.

În deschiderea concertului au cântat cei de la **Class**. I-am gasit la fel de tineri şi plin de viaţă cum îi vedeam acum un timp pe micile ecrane. Solista trupei, **Mihaela Cernea** a facut atmosferă cu piesele ce au adus Class pe culmile succesului. Cei de la Class au ţinut publicul în priză până la venirea pe scenă a trupei Bad Boys Blue.

Am admirat faptul că s-au folosit **jocuri de lumini** şi **globuri disco**. Cu aceste elemente plus muzica bună, nu aveai cum să nu te simţi ca într-o adevărată discotecă a aniilor ’80.

Bad Boys Blue au venit pe şcenă după o aşteptare de aproximativ 30 de minute. Fanii adevaraţi au reacţionat cu aplauze la fiecare miscare şi sunet, dorind cu ardoare ca faimoasa trupă să apară pentru a întregi atmosfera.

Aşteptarea a meritat. **Trupa** a venit însoşită de patru dansatoare ce au provocat publicul la dans. Febra disco s-a simţit în fiecare colţişor al sălii, iar Bad Boys Blue au încântat auzul spectatorilor cu piese ca **“Lovers In The Sand“, “Kisses And Tears”, “Kiss You All Over Baby”** sau **“Queen Of Hearts“**. Publicul a răsplatit fiecare moment muzical cu aplauze furtunoase.

Mi-a placut să văd oamenii melancolici ce priveau cu atâta dragoste concertul, se simţeau de parcă ar fi chiar ei pe scenă. Un mare plus a fost **concursul** organizat la concert. Un cuplu a plecat într-o mini vacanţă la munte. Tot ce au trebuit să facă a fost să trimită o poză cu ei din anii 80, însoţită de versuri de dragoste.

Cu aşteptare sau fără, concertul a fost o adevărată încântare pentru **iubitorii de muzică disco** şi un cadou foarte bun pentru persoanele îndrăgostite.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.