Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Vaya con Dios vor mai suţine un concert pe 16 martie

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Vaya con Dios vor mai suţine un concert pe 16 martie Share Vaya con Dios vor mai suţine un concert pe 16 martie


Concertul de adio pe care belgienii de la **Vaya con Dios** îl susţin pe **15 martie** la Sala Palatului din Capitală se va desfăşura cu casa închisã. Peste 4000 de nostalgici au ocupat pânã la ultimul loc din salã. La cererea publicului, trupa anunţă **un nou spectacol** la Bucureşti, în ziua imediat urmãtoare, **pe 16 martie**.

Spectatorii din România sunt chemaţi în continuare **să voteze** pe [site-ul oficial](http://www.vayacondios.be/) al formaţiei piesele pe care vor sã le audă în concertele de adio. Momentan, pe **locul 1** în preferinţele bucureştenilor se situează **Don’t Cry For Louie**, urmată de **Puerto Rico**.

Hitul **Puerto Rico** tronează în topurile şi inimile fanilor la nivel modial, fiind votat drept cea mai aşteptată piesă a belgienilor în toate cele 13 metropole incluse până acum în **Farewell Tour**.

Atât pe **15 martie**, cât şi pe **16 martie**, accesul în sală va fi permis începând cu ora **19.00**, iar spectacolul va începe la ora **20.00**.

**Biletele** pentru spectacolul din 16 martie intrã în vânzare de mâine au intrat în vânzare de pe **15 februarie**, şi sunt disponibile la **preţurile** de 120 lei, 150 lei, 190 lei, 250 lei sau 300 de lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.