Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Love Game se lansează

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Love Game se lansează Share Love Game se lansează


**Apropo.ro** lansează împreună cu **Vodafone** jocul lunii februarie: Love Game! Firul poveştii integrează utilizatorii şi prietenii din lista lor de Facebook într-o aventură cu detalii picante, răspunsuri pline de umor, locaţii surprinzătoare, de la spital la parinţi, la mall, în parc şi apoi la restaurant.

**Jocul** începe cu o introducere captivantă: “Ai petrecut o noapte grozava în club, dar nu mai ştii exact cum ai ajuns acasă… Descoperă prin ce peripeţii ai trecut. Începe cu SMS-ul din telefon”.

Toata acţiunea se bazeaza pe un telefon prin intermediul căruia utilizatorul primeşte mesaje de la personajul ales, acesta ajutându-l să pună cap la cap indiciile despre noaptea trecută. Utilizatorul primeşte diverse **întrebări** sau **task-uri** pe care trebuie să le îndeplinească – dacă răspunde corect, un indicator **”denumit Lovemetru”** măsoara cât de “cucerit” este personajul.

Toţi utilizatorii care ajung la finalul jocului cu **Lovemetrul peste 75%** intră în tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc. Aventura durează o lună întreagă pentru a te juca şi când nu este **Sfântul Valentin**.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută