Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Love Game se lansează

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Love Game se lansează Share Love Game se lansează


**Apropo.ro** lansează împreună cu **Vodafone** jocul lunii februarie: Love Game! Firul poveştii integrează utilizatorii şi prietenii din lista lor de Facebook într-o aventură cu detalii picante, răspunsuri pline de umor, locaţii surprinzătoare, de la spital la parinţi, la mall, în parc şi apoi la restaurant.

**Jocul** începe cu o introducere captivantă: “Ai petrecut o noapte grozava în club, dar nu mai ştii exact cum ai ajuns acasă… Descoperă prin ce peripeţii ai trecut. Începe cu SMS-ul din telefon”.

Toata acţiunea se bazeaza pe un telefon prin intermediul căruia utilizatorul primeşte mesaje de la personajul ales, acesta ajutându-l să pună cap la cap indiciile despre noaptea trecută. Utilizatorul primeşte diverse **întrebări** sau **task-uri** pe care trebuie să le îndeplinească – dacă răspunde corect, un indicator **”denumit Lovemetru”** măsoara cât de “cucerit” este personajul.

Toţi utilizatorii care ajung la finalul jocului cu **Lovemetrul peste 75%** intră în tragerea la sorţi pentru premiile puse în joc. Aventura durează o lună întreagă pentru a te juca şi când nu este **Sfântul Valentin**.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.