Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Asociaţia Schimbare Pozitivă

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Asociaţia Schimbare Pozitivă Share Asociaţia Schimbare Pozitivă


Asociaţia Schimbare Pozitivă îşi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să readucă pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Misiunea asociaţiei este de a fi alături de oameni şi de a-i ghida într-un moment în care aceştia simt că s-au rătăcit, prin crearea unui cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, locul de întâlnire dintre cei care DEJA au făcut o schimbare şi cei care VOR să facă o schimbare în viaţa lor.

Viziunea asociaţiei este de a fi unica organizaţie cu acoperire naţională care oferă un loc de întâlnire şi împărtăşire dintre cei care oferă servicii în domeniul dezvoltării personale şi cei care caută o schimbare pozitivă.

Asociaţia Schimbare Pozitivă a initiat Serile Pozitive ca un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii şi experienţă, discuţii pe tematici bine definite, conduse de oameni care au experienta de viata si care inspira spre a face schimbari pozitive in viata. Cu siguranţă fiecare dintre noi a simţit la un moment dat nevoia de a gasi niste raspunsuri la o anumită problemă si i-ar fi prins bine sa interactioneze cu cineva care a depasit o situatia asemanatoare si care il poate inspira. Noi iti oferim sansa de a fi in preajma unor oameni care te vor impulsiona spre a avea viata pe care ti-o doresti.

Acest proiect se deruleaza in acest moment in Cluj Napoca, Bucuresti, Satu-Mare si Iasi urmand sa fie lansat si in alte orase din tara.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută