Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Program prelungit de vizitare la Biserica Neagră cu ocazia FOTE 2013

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Program prelungit de vizitare la Biserica Neagră cu ocazia FOTE 2013 Share Program prelungit de vizitare la Biserica Neagră cu ocazia FOTE 2013


Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov anunţă prelungirea programului de vizitare al Bisericii Negre pe perioada desfăşurării Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) 2013.

Astfel, în perioada 16 – 22 februarie, programul de vizitare va fi prelungit cu două ore zilnic, Biserica Neagră fiind deschisă publicului în intervalul 10:00 – 17:00, inclusiv luni, 18 februarie. Delegaţiile oficiale care doresc să viziteze edificiul vor beneficia de ghidaje gratuite oferite de angajaţii Parohiei.

De asemenea, din dorinţa de a sprijini acest eveniment important pentru Braşov, Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov şi Primăria Braşov au încheiat un contract de folosinţă gratuită a arenei Liceului cu Program Sportiv („Arena Ţiriac”) în vederea desfăşurării festivităţii de deschidere a FOTE 2013.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.