Cel care ne-a oferit un adevărat regal gastronomic a fost maestrul Petrică enache, chef-ul de aici. Pentru a-şi dovedi măiestria în arta culinară, şi de această dată, a fost aleasă ca principală materie primă carnea de vită, respectiv muşchiuleţul. Ineditul acestui preparat îl constituie ceapa caramelizată, care intră într-o combinaţie aromatică extraordinară cu carnea şi ulterior cu sosul de rodii. vă recomand aceast preparat nu numai pentru gust, cât şi pentru benefi ciile pentru sănătate pe care vi le aduce, datorită prezenţei rodiei, unul dintre fructele foarte bogate în antioxidanţi naturali. Regalul aromelor nu s-a oprit însă aici.
Garnitura de orez a fost la rândul ei înnobilată cu praf ce curry, conferind mâncării un uşor accent oriental. Chef enache ne-a arătat că nu este deloc străin nici de arta desertului, am gustat Muşchi de vită recomandându-ne orez imperial cu fructe şi ciocolată. Chiar dacă acesta avea la bază acelaşi ingredient principal ca garnitura, gustul şi aroma desertului ne-au determinat să mai cerem o porţie. Comandaţi la Royal muşchiuleţ de vită cu ceapă caramelizată şi sos de rodii, pozaţi-vă lângă preparat şi postaţi imaginea pe pagina de facebook a revistei. Intraţi astfel în concursul nostru “urmăreşte-l pe vatel”. Succes!