Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Muşchi de vită la Restaurantul Royal

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Muşchi de vită la Restaurantul Royal Share Muşchi de vită la Restaurantul Royal


Continuăm şi în acest număr al revistei Zile şi nopţi să promovăm preparate culinare de top, pregătite de chef-ii de top din restaurantele locale. În această săptămână am fost oaspeţii restaurantului Royal.

Cel care ne-a oferit un adevărat regal gastronomic a fost maestrul Petrică enache, chef-ul de aici. Pentru a-şi dovedi măiestria în arta culinară, şi de această dată, a fost aleasă ca principală materie primă carnea de vită, respectiv muşchiuleţul. Ineditul acestui preparat îl constituie ceapa caramelizată, care intră într-o combinaţie aromatică extraordinară cu carnea şi ulterior cu sosul de rodii. vă recomand aceast preparat nu numai pentru gust, cât şi pentru benefi ciile pentru sănătate pe care vi le aduce, datorită prezenţei rodiei, unul dintre fructele foarte bogate în antioxidanţi naturali. Regalul aromelor nu s-a oprit însă aici.

Garnitura de orez a fost la rândul ei înnobilată cu praf ce curry, conferind mâncării un uşor accent oriental. Chef enache ne-a arătat că nu este deloc străin nici de arta desertului, am gustat Muşchi de vită recomandându-ne orez imperial cu fructe şi ciocolată. Chiar dacă acesta avea la bază acelaşi ingredient principal ca garnitura, gustul şi aroma desertului ne-au determinat să mai cerem o porţie. Comandaţi la Royal muşchiuleţ de vită cu ceapă caramelizată şi sos de rodii, pozaţi-vă lângă preparat şi postaţi imaginea pe pagina de facebook a revistei. Intraţi astfel în concursul nostru “urmăreşte-l pe vatel”. Succes!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.