Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Semnal M concertează în premieră la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Semnal M concertează în premieră la Hard Rock Cafe Share Semnal M concertează în premieră la Hard Rock Cafe


Legenda rockului transilvan, Semnal M ajunge, în premieră, pe scena din Hard Rock Cafe, pe **15 martie 2013**. Din programul serii nu vor lipsi slagăre ce au încântat generaţii întregi, precum “La fereastra ta,” **“Spune-mi cine eşti”** sau “Poveşti la gura sobei.”

**Semnal M** este un reper în peisajul rockului autohton şi una din cele mai îndrăgite trupe din Transilvania. Recent, trupa a aniversat 35 de ani de carieră, iar portofoliul formaţiei include peste 10 materiale discografice.

În jurul nucleului format din **Ştefan Boldijar** şi **Iuliu Merca**, Semnal M a reunit mereu o serie de muzicieni de prestigiu. În prezent semnal M înseamnă: Boldijar Stefan-voce şi bas, Nicu Barna-chitara şi voce, Solomon Francisc-tobe şi Catalin Pop-chitară.

Pentru concertul Semnal M sunt în vânzare **bilete** care încep de la 50 de lei, loc în sală, ajungând la 100 de lei intrarea la zona VIP. Acestea sunt disponibile în toată reţeaua Biletoo. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.