Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Los Toreros Espanol Bistro & Restaurant

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Los Toreros Espanol Bistro & Restaurant Share Los Toreros Espanol Bistro & Restaurant


Situat pe strada B. St. Delavrancea la numărul 6, Los Toreros Espanol Bistro & Restaurant este singurul local cu specific spaniol din oraș, unde puteți savura delicatese spaniole precum caracatita, creveti, sepie, dorada, rechin, muschi de vita, cotlet de porc, miel, curcan, rata, jamon si diverse tipuri de Paella.

Ceea ce poate nu știți încă este că la Los Toreros Espanol Bistro & Restaurante, pe lângă mesele delicioase de care puteți avea parte zilnic, se organizează periodic evenimente tematice specifice zonelor din Spania, cu muzică live spaniolă (concert unplugged), dansuri spaniole si flamenco cu dansatori profesionisti, acompaniate cu un meniu pe masura din zona respectiva

Astfel, într-un cadrul special, inedit și o atmosferă cu adevărat deosebită, veți putea gusta din delicatese iberice pe ritmuri de dans si muzica live din doua in doua saptamani. Daca in 09.02.2013 am simtit Valencia in mancare, in muzica si in … suflet pe ringul de dans, in data de 23.02.2013 incepand cu ora 19,00 vom simti ANDALUCIA !!! Vom incepe calatoria spre sudul Spaniei pe ritmuri fierbinti din Malaga si Cordoba, vom simti patosul din dansurile Sevilliene si vom simtii aromele din Granada si Cadiz.

Detalii despre toate evenimentele noastre gasiti pe pagina noastra de facebook: bistrolostoreros . Daca nu reusiti sa ne vizitati, puteti alege delicatesele spaniole si internationale de pe www.lostoreros.ro si noi aducem spania la dumneavoastra acasa! Incercati bucataria spaniola, o bucatarie sanatoasa, simpla, dar totodata delicata. Recomandarea noastra pentru aceasta saptamana este : Medalion de Curcan glazurat cu Sos Mango si Crema de Spanac (Andalucia).

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.