Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

London Fashion Week ajunge în Bucureşti la Galateca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii London Fashion Week ajunge în Bucureşti la Galateca Share London Fashion Week ajunge în Bucureşti la Galateca


Gateca aduce în București expoziția prezentată de România în cadrul London Fashion Week și lansează **concept store-ul** Neogateca.

Gateca, prima galerie de artă aplicată deschisă în București, va aduce în România expoziția de design vestimentar și accesorii **“The Rest is Tomorrow”**. Evenimentul a fost inițiat de Institutul Cultural Român, pentru secțiunea International Fashion Showcase din cadrul London Fashion Week 2013. Expoziția se va muta la București într-o nouă scenografie pentru a fi deschisă publicului larg timp de o lună la Galateca, începând de joi **28 februarie 2013**.

Evenimentul de prezentare a expoziției va fi dublat de lansarea concept store-ului asociat galeriei, denumit Neogalateca.
Scenografia expoziției din cadrul Galateca îi aparține arhitectului Attila Kim, care a semnat de-a lungul timpului numeroase expoziții din România și din afara țării.

Expoziţia la care participă șase designeri români – Doina Levintza, **Irina Schrotter**, Andreea Bădală, Lucian Broscăţean, Dinu Bodiciu şi Carla Szabo va avea deschiderea oficială la Londra pe data de 13 februarie 2013.

**Neogalateca** este un concept dezvoltat în jurul ideii de creativitate, calitate și prețuri care acoperă întreaga varietate de bugete. “Ne adresăm publicului cu branduri românești și internaționale, ce respectă specificul locului, de la Carte la C’ arte”, explică Iulia Gorneanu, Project Manager al **Galateca**

Galateca este situată la parterul Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, în apropierea Ateneului Român,

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.