Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Janis la Stup – The cheapest “honey” in Hașdeu

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Janis la Stup – The cheapest “honey” in Hașdeu Share Janis la Stup – The cheapest “honey” in Hașdeu


Întâi a fost Janis Club, mama cluburilor vamaiote, singurul și unicul din oraș. Ne-am distrat pe cinste, am băut mult și bine, pe scurt ne-am petrecut mințile la Janis.

Nu are rost acum să vă trecem în revistă cu de-amănuntul toate locurile faine din oraș, unde ne place să ieșim ba la pizza, ba la bere, ba la chef, ba la cafea, însă nu ne oprește nimeni să le amintim, asta așa, să vă împrospătăm memoria: My Way, Janis la Stuf, BCJ – adică Biblioteca Centrală Janis, Casa Jazz și Janis Cultural Caffe, pe lângă clasicul Janis Club de care aminteam mai sus, sunt locurile noastre preferate din urbe. Însă, avem vești mari pentru voi, dragi cititori! Aveți onoarea de a fi printre primii informați cu vești nemaipomenit de bune! Janisu’ face “stupăriș” în Hașdeu, “Janis la StuP” (the cheapest “honey”in town!).

Așadar, din 15 februarie, pe celebra Piezișă, locul în care studenții descoperă cu adevărat studenția, toate albinuțele și toți trântorii (“drones”, în engleză, culmea) îs bineveniți! NON-STOP! Behave yourself in beehive! 🙂 Știți deci ce aveți de făcut în seara de vineri, 15 februarie, da? O tură de control în noul Janis la Stup, să vă dregeți puterile cu bere și alte bunătăți, pentru a fi în formă în wee-kend! Bzzzzzzz!

– Janis la StuP
– Piezișă 6
– Marea Deschidere: Vineri 15 feb.
– 21.00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută