Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Hollywood Mirage

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Hollywood Mirage Share Hollywood Mirage


„Hollywood Mirage” este un spectacol de Ion Sapdaru care se joacă la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri din Iaşi (la Sala “Uzina cu Teatru”) pe 21 februarie. Regia în aparţine tot lui Ion Sapdaru, scenografia: Rodicăi ARGHIR, din distribuţie făcând parte actorii Constantin PUŞCAŞU, Dumitru NĂSTRUŞNICU, Irina RĂDUŢU, Cosmin MAXIM, Daniel CHIRILĂ, Ionuţ CORNILĂ, Claudia CHIRAŞ, Anne-Marie CHERTIC, Constantin AVĂDANEI, Silvia POPA, Daniel BUSUIOC, Diana CHIRILĂ şi Cosmin PANAITE.

Iată ce spune Ion Sapdaru despre piesa pe care a scris-o şi a regizat-o: *„fascinaţia pentru Hollywood este, în continuare, vie şi constantă. Suntem tributarii Hollywood-ului vrând-nevrând. Hollywood-ul, acest tărâm al umbrelor pe perete ne incită imaginaţia, ne face să credem că fericirea e atât de aproape, că prinţul cu pantoful pierdut în mână e pe cale să ne bată la uşă, că Marele Vrăjitor va aduce la viaţă prietenul pierdut, că genialul regizor ne va da un rol pentru Oscar, că vom găsi în beciul bunicilor Marele Graal şi foarte curând, poate chiar mâine, omenirea va înţelege în sfârşit că trebuie să trăiască în pace şi înţelegere pe mica noastră planetă… Marea uzină cu poveşti, Hollywood Mirage, îşi continuă drumul său triumfal…”*

Vizionare plăcută!

La Achizitionarea unui bilet pentru spectacolul din 21 februarie, ora 11.00, se ofera o invitatie gratuit.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.