Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Bucharest Metal Nights 9 la Bucuresti: Gothic, L.O.S.T., Abigail, Neutron

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bucharest Metal Nights 9 la Bucuresti: Gothic, L.O.S.T., Abigail, Neutron Share Bucharest Metal Nights 9 la Bucuresti: Gothic, L.O.S.T., Abigail, Neutron


Cel mai prolific festival de metal underground din România revine după o pauză de 4 ani. **Bucharest Metal Night** a ajuns la ediţia cu numărul nouă şi se va ţine pe **28 februarie în Fabrica**. Lineup-ul este compus din patru trupe româneşti cu ani grei pe scena metalului autohton.

În ultima zi a lunii februarie îi veţi putea vedea live la Fabrica pe **Gothic**, **L.O.S.T**., **Abigail** şi **Neutron**.

**Gothic** este una dintre formaţiile de top ale scenei metal din România are peste 400 de concerte la activ,a reprezentat **Romania la Wacken 2012**. Gothic se întorc la Bucureşti unde vor prezenta piese de pe noul album, un mix în stilul consacrat între sonoritaţi **doom**, **death** şi **black metal**.

Un alt nume consacrat al scenei româneşti este **L.O.S.T**. Este a treia participare a grupului bucureştean la serile Bucharest Metal Nights, participare ce de această dată va fi onorată într-o **nouă componenţă** ce va fi dezvăluită în curând.

**Abigail** rămâne lider incontestabil al scenei doom metal din România şi este una din cele mai vechi şi apreciate formaţii ale scenei metal.

**Neutron** este cu siguranţă una din cele mai surprinzătoare reveniri în scena din România. Neutron este un nume pe care foarte mulţi ascultători din anii 90 îl pot recunoaşte cu uşurinţă. Trupa a ocupat afişele evenimentelor de profil, a câştigat mai multe trofee şi reprezintă un nume aflat pe buzele multor jurnalisti de la acea vreme.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.