Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/02/2013
Arhiva Zile si Nopti

Tribute Elvis la Hard Rock Cafe

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tribute Elvis la Hard Rock Cafe Share Tribute Elvis la Hard Rock Cafe


Vineri seara, în **Hard Rock Cafe**, a fost seara regelului. Acordurile melodilor lui **Elvis Presley** au recreat cu succes admosfera acelor vremuri. Zâmbetele celor din jur îmi spuneau că acele versuri au trezit amintiri plăcute celor sosiţi acolo pentru a-i aduce un tribut.

Astfel de evenimente le priveam cu o doză de scepticism. Nu credeam că cineva poate să imite **o legendă**. Plecam de la ideea că oricât ar încerca să se aproprie de original, va rămâne o copie. Ei bine, după ce am ajuns la Hard Rock Cafe mi-am dat seama ce îşi propune evenimentul. Nimeni nu dorea să copieze, ci să ţină vie o legendă. Am văzut copii de până în opt ani care pur şi simplu **se bucurau de muzică**.

Oameni de toate vârstele aveau o sclipire în priviri, parcă îi unea bucuria de a vedea că muzica lui Elvis n-a murit. Solitul îmbrăcat într-un costum negru **îi semăna bine la faţă**. Nelipsiţii favoriţi erau arătaţi cu degetul de către cei mici.

Bucuroşi părinţii le explicau că Elvis a rămas celebru pentru un astfel de look. Pe urmă aceştia îi invitau să inchidă ochii şi să îi aprecieze muzica. Melodiile lui fiind o comoară de care ne vom bucura cu **aceaşi intensitate** cu fiecare ocazie. Cu siguranţă seara petrecută în Hard Rock Cafe mi-a făcut poftă de muzica rock veche.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.